Школски кутак је место на коме можете пронаћи све оно што у књигама нема, а може вам помоћи у стицању и провери знања. Скрипте, кратке лекције, сређени материјали за рад у настави, мини квизови, укрштенице и тестови за проверу знања и вежбу, обрасци, прописи – све ово можете пронаћи у нашем школском кутку.

Жеља аутора који ће уређивати овај креативни кутак била је да ученицима олакша усвајање знања из области економије, а пре свега да омогући лакшу и занимљивију наставу предмета Финансијско рачуноводствена обука и Канцеларијско пословање.

Истовремено, многи од чланака или објављених прилога биће користан материјал колегама за брзу организацију наставе, нарочито када по први пут започињу реализацију предмета.

Драги ученици: Овде ће бити објављени обрасци неопходни за рад у финансијско – рачуноводственој служби, електронски дневници праксе, мини скрипте и лекције из додатне литературе, прилагођене настави и ученицима. Али, овде можете и решавати пробне тестове, укрштенице за проверу знања, преузети практичне задатке и вежбе који ће вас припремити за постизање одличних резултата. Али, биће и занимљивих слика и текстова који ће вас насмејати.

Драги наставници: Овде ћете пронаћи и неке интересантне предлоге за реализацију часа, припреме и радионице.

Очекујемо ваше коментаре, питања, сугестије… али и помоћ у уређивању нашег заједничког школског кутка.

Advertisements